Сајам сеоског туризма у селу Рудно код Краљева

Туристичка организација општине Горњи Милановац, учествовала је на Другом по реду Сајму сеоског туризма, који је одржан 27. и 28. јула 2018. године, у организацији Туристичке организације Краљево у селу Рудно, општина Краљево и освојила треће место за успешан наступ и промоцију потенцијала у сеоском туризму општине Горњи Милановац. Најбољом на Сајму сеоског туризма, проглашена је Градска туристичка организација Крагујевац и освојила је прву награду за најболју промоцију, док је другопласирана била Туристичка организација Лесковца.

 „Сајам сеоског туризма“ окупио је десетак туристичких организација из околних градова и општина, као и бројна сеоска туристичка домаћинства и одмаралишта са Голије. У оквиру сајма одржана су и стручна предавања, панел дискусије, омогућена размена искустава, изведен прикладан културно-уметнички програм.

Учесници манифестације имали су прилику и да обиђу домаћинства која се баве сеоским туризмом (Пансион Небо, Вилу Селена и Домаћинство Шеклер) и упознају се са њиховом веома богатом туристичком понудом.